skip to Main Content

Nationalt netværk af skoletjenester inviterer sammen med Foreningen UdeskoleNet, Sydvestjyske Museer og Myrthue – Natur,Kultur og Læring til et netværksmøde i Ribe torsdag den 2. oktober 2015. Hvis ”udeskole” er helt nyt for dig, kan du komme onsdag d. 1. oktober om aftenen, hvor der vil være oplæg om udeskole.

Se arrangementet her!

Udeskole forstås som pædagogiske arbejdsformer, hvor undervisningen regelmæssigt foregår uden for skolens mure. Undervisningen kan foregå i skolens nærmiljø, i naturen, i samfundslivet og på kulturelle institutioner, og skolens fag kan aktiveres i en integreret undervisning, hvor undervisningen ude og inde har nær sammenhæng.

UdeskoleNet er en forening for alle som interesserer sig professionelt for udeskole; lærere, pædagoger, formidlere, undervisere, naturvejledere, forskere og studerende. Foreningen arbejder for udeskole i Danmark på tre måder. Der arrangeres to møder om året, arbejdes politisk med udeskole i Danmark og Årets Udeskolepris uddeles. Møderne arrangeres af bestyrelsen i samarbejde med den institution, som er vært for mødet.

 

Back To Top
X