skip to Main Content
Temadag:  Bæredygtige Partnerskaber

Mid, Museumsformidlere i Danmark og Nationalt netværk af skoletjenester sætter ”partnerskaber” under lup med en temadag på HEART i Herning, november 2014.

Partnerskaber er det nye buzz word, men hvordan får vi dem realiseret og gjort bæredygtige? Det er der næsten lige så mange modeller til, som der er kulturinstitutioner, skoler og kommuner, store som små. Modeller der skal udvikles og fastholdes af en række mennesker med forskellige baggrunde og fagligheder. Kommunerne spiller en stor rolle, ikke mindst i forhold til prioriteringerne med den åbne skole, strategisk og økonomisk.

Oktober 2014 udkommer MID MAGASIN, med temaet partnerskaber. Her giver undervisningsansvarlige fra 11 museer og andre kulturinstitutioner deres bud på, hvordan de samarbejder med skoler, andre institutioner og kommuner. Vi har inviteret en række af folkene bag artiklerne til at fortælle om deres erfaringer på landsplan. Med afsæt i oplæggene vil vi i fælles skab udarbejde mindmaps og organisationsmodeller, der synliggør de muligheder et partnerskab kan have for kulturinstitution, skole og kommune. Store som små.

Målgruppe: Alle aktører fra kommuner, kultur- og undervisningsinstitutioner der gerne vil have inspiration til at tage første eller næste skridt i forhold til et bæredygtigt partnerskab.

Tid: Onsdag 19. november, kl. 10.00 – 15.00

Sted: HEART, Herning Museum of Contemporary Art

Pris: Deltagelse gratis inkl. frokost, kaffe/te, kage

Se det endelig program her

Se dagens oplæg og program her:

Opsamling på Temadag om Partnerskaber 19_11_14

Reflektionsøvelse Forforståelse Kompetencer mm

Kathrine Noes Sørensen Kulturbus

Anja Lemcke stær

Kit Lindved Sværke (Tine) Forforståelse Model

Sidsel Risted Staun Kulturstyrelsen

Signe Chr. Dalsgaard Kulturtjenesten

Anne Mette Høncke ARoS

Print Friendly, PDF & Email
Back To Top
X