skip to Main Content
Værktøj: Hvad Optager Skolerne I Løbet Af Et Skoleår?

Download årsjulet her

Nationalt netværk af skoletjenester lancerer i september 2016 to nye kortlægninger. I den ene har vi i et årshjul samlet en del af de landsdækkende temauger, temadage og konkurrencer, som skoler kan deltage i. Smugkig her, mens du venter på kortlægningen.

Årshjulet er en del af Nationalt netværk af skoletjenesters kortlægning ”Samarbejder og partnerskaber mellem skoler, kommuner, kulturinstitutioner og eksterne læringsmiljøer”.

Årshjulet giver eksempler på, hvilke tilbagevendende begivenheder skolerne kan deltage i og viser, at der særligt i forårs- og efterårsperioden er mange tilbud til skolerne. Vi håber, at årshjulet kan give værdifuldt indblik i, hvornår og hvor mange forskellige begivenheder skolerne kan forpligte sig på.

Kortlægningen ”Samarbejder og partnerskaber mellem skoler, kommuner, kulturinstitutioner og eksterne læringsmiljøer” lanceres i september 2016, og kan så findes  på Nationalt netværk af skoletjenesters website her

Kender du til en landsdækkende aktivitet, der ikke fremgår af årshjulet så kontakt Nationalt netværk af skoletjenester på kontakt@skoletjenestenetvaerk.dk

 

 

Back To Top
X