skip to Main Content
Regionale ændringer I Nationalt Netværk Af Skoletjenester

Forlængelsen af Nationalt netværk af skoletjenester i efteråret 2016 har givet os mulighed for at fortsætte store dele af vores arbejde.

Alligevel er der forandringer i efteråret: Koordinatorerne Dorte Vind (Sydvest- og Sønderjylland) og Birthe Bitsch Mogensen (Midtjylland) overgår begge til nye stillinger fra 1/8 2016 i hhv. Esbjerg Kommune og Randers Kommune. De skal begge fortsat arbejde med at understøtte skoletjeneste- og åben skole-arbejdet, nu blot med et kommunalt udgangspunkt.

Vi vil i efteråret 2016 finde ud af, hvordan vi bedst dækker de to berørte regioner.

Indtil da vil koordinator Ulla Kjær Kaspersen fungere som kontaktperson for Sydvest- og Sønderjylland: ukk@skoletjenestenetvaerk.dk  og projektleder Maria Kangas Christensen vil fungere som kontaktperson for Midtjylland: mkc@skoletjenestenetvaerk.dk

Vi vil stadig udbyde fx temadage og studiegrupper, som alle er velkomne til at deltage i. Fx vil der komme en række regionalt baserede temadage, hvor vi udfolder resultaterne fra forårets mange kortlægninger. Endvidere er vi i gang med at undersøge, hvordan vi ellers understøtter alle vores regioner bedst muligt i efteråret.

Find vores kontaktoplysninger her

Back To Top
X