skip to Main Content
Oversigt Over Efterårets Puljeansøgninger

Nationalt netværk af skoletjenester har samlet en række puljer, som kan søges af skoler og eksterne læringsmiljøer i efteråret 2016. Hold også øje med Facebook, hvor vi løbende informerer om puljemidler.

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling
Olympiadepuljen:
Olympiadepuljen er oprettet til at støtte faglige olympiader og konkurrencer for elever, hovedsagelig på de gymnasiale uddannelser. Formålet er at støtte talentudviklingen af fagligt dygtige elever, og samtidig skal deltagelse i konkurrencerne øge synligheden af de naturvidenskabelige fag, løfte udviklingen af fagene og styrke rekrutteringen til videre uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi.

Ansøgningsfrist 28. september 2016 kl. 12.00.

Se link til ansøgning her

A. P. Møller Fonden
I efteråret 2016 kan der søges om støtte til kompetenceudviklingsprojekter inden for alle faglige og pædagogiske områder i folkeskolen, herunder fagfaglig opkvalificering, almen didaktik, skoleledelse samt områder som den åbne skole, bevægelse, understøttende undervisning, lektiehjælp og faglig fordybelse.

Ansøgningsfrist 26. oktober 2016 kl. 12.00

Se link til ansøgning her

Friluftsrådet
Undervisning i det fri:
Friluftsrådet støtter initiativer, der integrerer friluftsliv og læring i og om naturen i skolernes undervisning.

Ansøgningsfrist løbende.

Se link til ansøgning her

HistorieLab
Minibevilling til udviklingsprojekter:
Grundskole, ungdomsuddannelse eller kulturinstitution kan søge op til 25.000 kr. til udviklingsprojekter inden for historieundervisningen. HistorieLab understøtter udviklingsaktiviteter i skolen og i samarbejdet mellem skole og kulturinstitution. Det gøres blandt andet ved at understøtte den “lokale gode ide” til faglige udviklingsprojekter. Derfor har centret oprettet en pulje med minibevillinger, hvor det faglige udviklingsarbejde for skolen eller underviseren er i fokus.

Ansøgningsfrist løbende.

Se link til ansøgning her

Lokale puljer
Bemærk, at der også i nogle kommuner findes puljer, der kan søges internt i kommunen:

Horsens Kommune:  Se link til ansøgning her

Aarhus Kommune: Se link til ansøgning her

Vordingborg Kommune: Se link til ansøgning her

Helsingør Kommune: Se link til ansøgning her

Hvis du vil have sparring på ansøgning af puljer, kan du kontakte Nationalt netværk af skoletjenester lokale koordinator.

Back To Top
X