skip to Main Content
Nyt Studiegruppekatalog På Gaden

Det nye katalog med efterårets studiegrupper 2018 er nu på gaden.

Studiegrupperne er for alle, der arbejder med undervisning i eksterne læringsmiljøer og er tilrettelagt og faciliteret af Nationalt netværk af skoletjenester og Skoletjenesten – videncenter for eksterne læringsmiljøer.

Læs kataloget HER

OBS: Datoændring fra 24. september til 2. oktober for studiegrupperne ‘Fællesfaglige forløb i naturfagene’ og ‘Ny national naturfagsstrategi – kender du den?’ 

Når du deltager i en studiegruppe får du mulighed for at fordybe dig og udforske din faglighed inden for undervisning i eksterne læringsmiljøer, danne netværk med andre kollegaer fra sektoren og viden- og erfaringsdele på tværs af geografi.

Studiegrupperne kan enten foregå en enkelt dag eller over en periode med flere møder, og i efteråret kan du blandt andet blive klogere på netværksteori, sætte de nye læreplaner i dagtilbud i relation til din egen praksis og få praktisk erfaring med en evalueringsmetode til at undersøge elevernes udbytte af undervisningen.

Tilmeld dig senest den 17. august

Deadline for tilmelding er fredag den 17. august 2018.

Tilmelding er beskrevet under de enkelte studiegrupper og foregår enten via et link eller via en mail til facilitatoren af studiegruppen, og du vil få svar på, om din studiegruppe er blevet oprettet i god tid inden den første mødedato.

Back To Top
X