skip to Main Content
Nyt Studiegruppekatalog Er På Gaden

Endnu en gang har du nu mulighed for at fordybe dig og udforske din faglighed inden for undervisning i eksterne læringsmiljøer med det nyeste katalog over studiegrupper for medarbejdere i skoletjenester og kulturinstitutioner i hele landet.

Nationalt netværk af skoletjenester præsenterer som noget nyt studiedage, som giver mulighed for, at man efterfølgende kan etablere en studiegruppe. Med afsæt i dagens tema kan de, der ønsker, efterfølgende arbejde videre med teamatikker og praksisreleatere problematikker i en studiegruppe – det kan være over Skype, på et heldagsmøde eller noget tredje. Det afgør den pågældende gruppe. Med studiedagene håber vi at kunne skabe bedre muligheder for etablering af studiegrupper i Jylland.

Studiedagene og de efterfølgende studiegrupper hviler på det samme værdigrundlag som de traditionelle studiegrupper.  I kataloget finder du studiegrupper og studiedage, der faciliteres af Skoletjenesten og Nationalt netværk af skoletjenester.

Tilmeldingsfrist er denne gang den 14. august 2017 og man tilmelder sig ved at klikke på dette link: TILMELD DIG HER

Har du problemer med at åbne linket, kan du med fordel kopiere linket og sætte det ind i en anden browser (fx Google Chrome, Safari eller Firefox)

Du finder studiegruppekataloget som en vedhæftede PDF

Du vil få svar på, om din studiegruppe er blevet oprettet, senest den 18. august 2017. Hvis din ønskede studiegruppe ikke oprettes, vil det være muligt at tilmelde sig en af de oprettede studiegrupper efterfølgende ved direkte kontakt til facilitatoren af gruppen. Hvis du har tilmeldt dig en studiedag, vil du modtage en bekræftelse på din deltagelse den 18. august 2017.

Vi håber, at I med dette katalog kan finde en spændende og relevant studiegruppe eller studiedag, som I har lyst til at deltage i, i efteråret 2017.

 

Back To Top
X