skip to Main Content
Ny Analysemedarbejder Skal Kortlægge Vigtig Viden

Analysemedarbejder Rikke Dalgaard Hartmeyer skal fortsætte arbejdet med at samle og dele praksisviden om undervisning i eksterne læringsmiljøer fra hele landet.

Nationalt netværk af skoletjenester har siden 2014 indsamlet, analyseret og delt erfaringer og praksisviden om undervisning i eksterne læringsmiljøer fra hele landet. Det har indtil videre resulteret i seks udgivne kortlægninger og en syvende, der er på vej.

Fra januar 2018 er Rikke Dalgaard Hartmeyer ansat til at fortsætte dette arbejde ved at indsamle og strukturere viden om lokale praksisser som undervisningsinstitutioner, kommuner og kulturinstitutioner kan bruge som inspiration til deres eget arbejde med undervisning i eksterne læringsmiljøer.

Tre kortlægninger på vej

Rikke er Ph.d. i uddannelsesvidenskab fra Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU) og har arbejdet med undersøgelsesdesign og evalueringsmetoder anvendt i folkeskolen. Derudover har hun lavet undersøgelser og kortlægninger, blandt andet i samarbejde med Trygfondens Udeskole-projektgruppe og for Friluftsrådet. Hendes uddannelse og praksiserfaring bidrager til kvalificering af vores fortsatte arbejde med at kortlægge muligheder og udfordringer i brugen af eksterne læringsmiljøer i undervisningen.

De tidligere kortlægninger har blandt andet handlet om samarbejder og partnerskaber, skolers brug af undervisningstilbud og skolers transport af elever, og i løbet af kort tid kommer endnu en om, hvordan lærerne integrerer eksterne læringsmiljøer i deres undervisning. Vi glæder os til snarest at kunne præsentere emnerne for to øvrige kortlægninger, som Rikke Dalgaard Hartmeyer skal stå for i løbet af 2018.

Du kan kontakte Rikke Hartmeyer her

Back To Top
X