skip to Main Content
Ny Analysemedarbejder Skal Fortsætte Arbejdet Med Kortlægninger

Nationalt netværk af skoletjenester har fået en ny analysemedarbejder. Emma Karolina Blomqvist skal arbejde med efterårets to kortlægninger.

Nationalt netværk af skoletjenester har siden 2014 udgivet i alt syv kortlægninger, hvor den nyeste handler om den faglige integration af eksterne læringsmiljøers undervisningstilbud i skolernes undervisningsforløb. 

Nu skal vores nye analysemedarbejder, Emma Karolina Blomqvist, fortsætte arbejdet med at samle, analysere og dele erfaringer fra de eksterne læringsmiljøer i hele landet. Siden den 1. august har hun arbejdet med efterårets to kortlægninger om kommunale strategier for skole-virksomhedssamarbejdet og om museernes arbejde med undervisning og åben skole.

Analyse- og formidlingserfaring
Inden Emma Karolina Blomqvist blev ansat hos Nationalt netværk af skoletjenester, har hun læst Socialvidenskab og Psykologi på Roskilde Universitet. I forbindelse med sin uddannelse var hun i praktik hos Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (VIVE), hvor hun efterfølgende blev studentermedhjælper. Her arbejdede hun med et forskningsprojekt om skolestøttende indsatser for plejeanbragte børn.

Med sin uddannelse og erfaring med analysearbejde og formidling bidrager Emma Karolina Blomqvist med kvalificeret arbejde til vores fortsatte kortlægning af muligheder og udfordringer i brugen af eksterne læringsmiljøer.

Du kan kontakte Emma Karolina Blomqvist her

Back To Top
X