skip to Main Content

Nationalt netværk af skoletjenester inviterer nu til andet møde i et netværk for formidlere i eksterne læringsmiljøer (kultur- og naturinstitutioner) og kommunale konsulenter, der arbejder med åben skole i Silkeborg, Skanderborg, Hedensted, Horsens og Ikast-Brande. Netværksmøderne afholdes hvert halve år og startede i foråret 2019. Efterårets møde byder på fortælling om undervisningen i Fængslet og oplæg om Nationalt netværk af skoletjenesters nyeste kortlægning om kommunernes arbejde med åben skole. Derudover et kort oplæg og samtale om praksisfaglighed og endeligt og vigtigst netværk og dialog mellem deltagerne.

Formålet med møderne er, at deltagerne får mulighed for og tid til videndeling mellem kolleger på tværs af institutionerne. Mange sidder alene med opgaven med at udvikle undervisning og arbejde med åben skole i kommunerne, så møderne er en god anledning til at få sparring og høre om andres erfaringer.

Dato: Den 5. november 2019 fra kl. 11.00 – 15.00
Sted: Fængslet, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
Forplejning:Let frokost og kaffe
Netværksmødet er gratis

Tilmelding sker til koordinator Rikke Bækstrøm på:rb@skoletjenestenetvaerk.dk og der er deadline for tilmelding d. 22. oktober 2019

Print Friendly, PDF & Email
Back To Top
X