skip to Main Content
Netværksmøde For Alle I Det Syd- Og Sønderjyske

Nationalt netværk af skoletjenester afholder et regionalt netværksmøde, så du har mulighed for at danne netværk, erfaringsudveksle og inspirere om åben skole på tværs af kommuner og institutioner.

Onsdag den 31. oktober 2018 har du mulighed for at deltage i et regionalt netværksmøde afholdt af Nationalt netværk af skoletjenester. Mødet bliver afholdt på Museum Frello i Varde kl. 9-12 og er for alle i det Syd- og Sønderjyske med interesse for undervisning i eksterne miljøer.
Mødet er således for både kommunale konsulenter eller andre med åben skole-funktioner fra de jyske kommuner samt formidlere/undervisere fra alle typer af eksterne læringsmiljøer (kunst- og kulturhistoriske institutioner, biblioteker, naturskoler, historiske værksteder, arkiver, mindre samlinger og museer m.fl.).

Med netværksmødet får du plads til at videns- og erfaringsdeling med kollegaer i dine nabokommuner, sparre omkring udfordringer fra din egen praksis og lade dig inspirere med konkrete ideer til at arbejde videre med udvikling af åben skole-tilbud på din egen institution og kommune.

Der er tilmelding til netværksmødet senest den 29. oktober, og tilmeldingen foregår ved at sende en mail til koordinator Ulla Kjær Kaspersen med oplysninger om navn, titel, arbejdssted, e-mail og telefon.

Find Ullas kontaktoplysninger her 

Print Friendly, PDF & Email
Back To Top
X