skip to Main Content
Naturfag I Kunst Og Arkæologi

Nationalt netværk af skoletjenester sætter under Big Bang-konferencen fokus på, hvordan museer, som ikke umiddelbart forbindes med naturvidenskab, kan bruges i naturfagsundervisningen.

Skal du til Big Bang konferencen i Odense den 5-6. april eller kender du nogen, der skal? Så send dem forbi Nationalt netværk af skoletjenesters oplæg og værksted på konferencen.

Nationalt netværk af skoletjenester sætter både i oplægget og værkstedet fokus på kulturinstitutioner der ikke normalt forbindes med naturvidenskab. I oplægget Naturvidenskab på kunstmuseet fortæller to formidlere fra ARos og en lærer om erfaringerne med at lade fagligheder spille sammen, så kunstoplevelser blandt andet relateres til fysikforsøg. De redegør også for den styrkede motivation, koblingen har vist sig at skabe blandt en stor del af eleverne.

Læs mere om oplægget her

På vores værksted i messeområdet ”Gravhøj, design og malerier” kan du under hele konferencen blive inspireret og udfordret på dine forestillinger om, hvor du kan finde autentisk naturfagsundervisning. Du kan opdage naturfag i arkæologiske fund og vikingetidens håndværk, geometri i kunstværker og møde undervisere fra blandt andet Øhavsmuseet, Designmuseet, Københavns Museum og De historiske værksteder.

Back To Top
X