skip to Main Content

Nationalt netværk af skoletjenester har eksisteret siden 2014 og har gennem årene i hele landet oparbejdet et stærkt netværk for aktører i åben skole.

Der har især været fokus på den kommunale forankring og samarbejdet mellem skole, kommune og eksterne læringsmiljøer, og til det arbejde har vi udarbejdet kortlægninger og værktøjer, afholdt temadage, studiegrupper og opbygget netværk baseret på den lokale praksis i hele landet. Der er gjort mange gode erfaringer og indgået vigtige samarbejder med dygtige partnere i hele landet.

Børne- og Undervisningsministeriet og Kulturministeriet har nu besluttet, at de nationale aktiviteter skal forankres permanent i Skoletjenesten, så arbejdet for mere og bedre undervisning til alle børn og unge kan sikres, og vi fortsat kan udvikle vores fælles videngrundlag til dette arbejde.

I løbet af 2020 falder den endelig organisering på plads, og imens pågår vores arbejde som sædvanlig. Vi vil fortsat indgå i nye og spændende partnerskaber, skabe relevante temadage og netværk, samt tilbyde sparring på udvikling af undervisning i eksterne læringsmiljøer, udvikling af kommunale indsatser for åben skole og meget mere.

Vi glæder os til alt det nye, og til at fortsætte arbejdet for at alle børn og unge møder undervisning, læring og oplevelser i eksterne læringsmiljøer.

For spørgsmål, gode idéer og andet kan du forsat kontakte os HER

Print Friendly, PDF & Email

This Post Has One Comment

  1. Det er en fantastisk god nyhed at Børne- og Undervisningsministeriet og Kulturministeriets har besluttet, at de nationale aktiviteter, der har eksisteret siden 2014 i regi af Nationalt netværk af skoletjenester skal føres videre og finder en forankring i Skoletjenesten. Det giver mulighed for at fortsættes det gode arbejde og de faglige netværk, som på baggrund af Nationalt netværks initiativer er blevet dannet i perioden. Videreførelsen vil helt sikkert bidrage til, at Danmark fortsat kan være med helt i front, når det gælder om at fastholde og udvikle fælles videngrundlag for dette arbejde på højt fagprofessionelt grundlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
X