skip to Main Content
Konference For Museet I Den åbne Skole

Konference for Museet i den åbne skole afholdes den 21. november kl. 9.15-15.30 på Hindsgavl Slot i Middelfart, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart. Temaet er samarbejde mellem skoler, museer og kommuner.

15 steder i landet har skoler, museer og kommuner gennem halvanden år udviklet en række spændende, eksemplariske læringsforløb under projektet ’Museet i den åbne skole’. Konferencen deler erfaringer fra de 15 projekter, inddrager erfaringer udefra og sætter fokus på, hvordan sådanne samarbejder fremover kan kvalificere undervisningen i den åbne skole.

Dagens program vil bl.a. byde på præsentation af praksismanual, erfaringer fra udvalgte projekter og følgeforskningens resultater. Derudover vil konferencen også vise andre spot på område i form af kortlægninger og rapporter, og det hele munder ud i en paneldebat med fokus på hvordan erfaringer fra projektet Museet i den åbne skole og lignende projekter kan bruges i fremtidens åbne skole. Konferencen skal give inspiration og praktisk viden med henblik på, at inspirere til det fortsatte arbejde med den åbne skole ude i landet.

Se invitation og program her

Tilmeldingsfrist 14. November 2016.

Back To Top
X