skip to Main Content
Husk Tilmelding Til Studiegrupper I Efteråret

Studiegruppekataloget for efteråret 2018 er ude. Vil du netværke, udforske samarbejdet om den åbne skole eller noget helt tredje? Så husk at tilmelde dig.

Studiegrupperne er tilrettelagt og faciliteret af Nationalt netværk af skoletjenester og Skoletjenesten – videncenter for eksterne læringsmiljøer, og de er åbne for alle der arbejder med undervisning i eksterne læringsmiljøer for dagtilbud, skole og ungdomsuddannelser.

Læs studiegruppekataloget her

OBS: Der er datoændringer for nogle af kurserne. Kurserne ’Fællesfaglige forløb i naturfagene’ og ’Ny national naturfagsstrategi – kender du den?’ rykkes fra den 24. september til den 2. oktober, og ’Naturfag alternative steder’ rykkes fra den 25. oktober til den 8. november.

I efterårets studiegrupper kan du blandt andet lære mere om netværksteori, undersøge samarbejdet mellem kommunen og de eksterne læringsmiljøer om den åbne skole eller blive klogere på den nye nationale naturfagsstrategi. Fælles for alle studiegrupperne er, at du får mulighed for at fordybe dig i et fagligt emne og videns- og erfaringsdele med kolleger på tværs af geografi.

Tilmelding er beskrevet i kataloget under de enkelte studiegrupper. Den foregår enten via et link eller via en mail til facilitatoren af studiegruppen, og du få svar på, hvorvidt studiegruppen bliver oprettet, i god tid før den bliver afholdt.

Back To Top
X